Overig

Mijn leesjaar | 2018

Januari 

Het hoogtepunt van januari was toch wel De tatoeëerder van Auschwitz. Het was mijn eerste recensie-exemplaar, wat natuurlijk al bijzonder is. Ik heb hem gelezen toen ik in Amerika was en ik weet nog dat ik diep onder de indruk was. 

Februari

In februari deed ik een buddy-read samen met Lotte van www.lottelivre.com. We lazen het boek Murder on the orient express. Ik vond het een tof boek en sowieso leuk om een boek tegelijkertijd met iemand anders te lezen en te horen wat hij/zij ervan vond!

Maart

In maart kreeg ik, totaal onverwachts, het boek Everless van Sara Holland binnen. Ik had echt geen idee dat ik een recensie-exemplaar zou krijgen en was daardoor, op een positieve manier, een beetje overdonderd. Het verhaal vond ik daarnaast ook erg goed en ik kan niet wachten om het vervolg te gaan lezen!April

April was een goede leesmaand voor mij, ik las 8 (!) boeken. Ik las twee boeken van Michael Grant en ik vind deze serie helemaal top. Het derde deel zit op dit moment in een doos (net als al mijn andere boeken), maar wil ik in januari of februari 2019 gaan lezen. 

Mei

Deze maand springen twee boeken er voor mij uit, Samen & Gespleten. Een roman en een thriller, ik vond beide echt geweldig. Als je nog leestips nodig hebt, zet deze twee op je lijst! 

Juni

Alle 5 de boeken die ik deze maand las vond ik goed. Het is moeilijk om een keuze te maken. Ik herinner me nog dat ik druk aan het afstuderen was en daarnaast nog een aantal vakken moest halen. Waar ik de tijd vandaan heb gehaald om ook nog deze 5 boeken te lezen én te recenseren, ik zou het nu niet meer weten.Juli

Topper van deze maand is toch wel Koninginnen. Het boek is oorspronkelijk in het Engels uitgekomen als Three Dark Crowns. 

Augustus

Een drukke werkmaand was dit voor mij, ik heb maar 2 boeken gelezen. Ook was het enorm mooi weer, waardoor ik veel op terrasjes zat gin&tonics aan het drinken. Maar Een jaar met jou heeft mij, als roman, verrast. Ik wil nu heel graag zelf naar Oxford om de sfeer op te snuiven. 

September

Leven zonder filter van Fleur van Groningen, een boek welke ik op mijn e-reader heb gelezen, van bookchoice. Ik vond het een leerzaam en nuttig boek voor mij, waar ik bepaalde lessen uit heb gehaald. Oktober

Deze maand las ik Gras, maar ook Een verre plek vlakbij en Een ongewoon huwelijk. Allemaal prachtige boeken, welke ik zeker aanraad! De recensie van Een ongewoon huwelijk komt binnenkort, begin januari, online.

November

De hemel in het ijs, waarvan gisteren de recensie online is gekomen, en The subtle art of not giving a f*ck waren toppers deze maand. Een fantasy YA en een ‘zelfhulpboek’. Zeker de lessen uit The subtle art had ik echt even nodig. 

December

Het spel van licht een donker, een historische roman. Echt een aanrader, in de blogpost lees je waarom! Daarnaast vond ik The loneliest girl in the universe ook een heel goed boek. Eindelijk weer een boek die ik zelf (te lang geleden) heb gekocht. Ook hiervan komt de recensie in januari online!


Welke boeken van deze lijst heb jij zelf ook gelezen?

Geen berichten

    Laat een reactie achter