Mijn naam is Daniëlle (1992) en sinds eind 2017 ben ik trotse eigenaar van de blog Buiten het Boekje. Toen ik tijdens mijn studie Biomedische Technologie elke dag heen en weer pendelde tussen Eindhoven en Utrecht, heb ik mijn liefde voor boeken herontdekt. Daarnaast stuitte ik op de wondere wereld van bookstagram (boekenpagina’s op Instagram). Op dat moment besloot ik mijn hobby’s lezen, schrijven en fotograferen te combineren in mijn blog Buiten het Boekje.

Naast lezen houd ik ook van gamen, schaken, de Spaanse taal, tekenen & schilderen, dineren & koken, drankjes doen op het terras en nieuwe avonturen aangaan. Het doen van een PhD is één van die avonturen. Daarnaast heb ik me gestort op een geheel ander avontuur: hardlopen.

Op Buiten het Boekje lees je recensies over literaire & non-fictie boeken en thrillers. Daarnaast neem ik je graag mee in de reizen die we maken, zowel korte als lange, reizen in het buitenland en in ons eigen land. Soms laat ik mijn gedachten de vrije loop en zijn er persoonlijke artikelen te vinden. Als ik ergens tegen aanloop, of ik maak iets mee wat ik wil delen, zou je het zomaar kunnen vinden op deze website.

Mijn toekomstdromen zijn het schrijven van eigen boek, een (halve) marathon lopen en het volgen van een MBA opleiding.