Overig

Mijn leestip van 2018 & de nieuwe Snoecks

Het jaar 2018 loopt alweer ten einde, dat betekent dat ik altijd even terugblik op het afgelopen jaar. Wat heb ik bereikt? Heb ik een van mijn doelen behaald? Wat waren mijn hoogtepunten, maar ook dieptepunten? Dit doe ik op persoonlijk vlak, op werk/studeer gebied, maar ook kijk ik terug op de boeken die ik in 2018 heb gelezen.In dit artikel geef ik je mijn leestip van 2018 mee! Ik wens je een prachtig, gezond, avontuurlijk & liefdevol 2019 toe!

Mijn leestip van 2018

Zoals jullie aan bovenstaande foto al kunnen zien, is mijn leestip van 2018 het boek Gras van Koen Strobbe. Voor mij is dit een onverwachte keuze, aangezien ik ‘normaal’ niet zo fan ben van Nederlandse/Vlaamse schrijvers. Ik werd benaderd om dit boek te recenseren en ik ging er zonder verwachtingen in. Na, en tijdens, het lezen was ik echt super enthousiast! Een boek van dit kaliber van (bijna) eigen bodem! Wat een verademing en wat wil ik graag meer lezen van deze schrijver!

Ik kan dan ook niet anders dan dit boek nogmaals onder de aandacht brengen. Ik heb heel veel goede boeken gelezen dit jaar en het kiezen van 1 topper is bijna onmogelijk.

Zet dit boek op je lijstje van 2019 en je zult er geen spijt van krijgen.


De nieuwe Snoecks

Wil je meer leestips krijgen? In de nieuwe Snoecks kun je deze vinden, naast dat dit 600-pagina-tellende-boek de mooiste foto’s weergeeft op het gebied van reizen, kunst, fashion en lifestyle! Hij ligt nu in de winkel, in bovenstaande uitvoering en een andere, limited edition

Klik op de foto om naar de site van de uitgeverij te gaan of op deze link om het boek meteen bij bol.com te bestellen! 


Geen berichten

    Laat een reactie achter