Overig

TBR | April

De boeken die ik deze nieuwe maand wil lezen passen qua kleur erg goed bij elkaar! Maar waar gaan deze boeken over en waarom wil ik deze boeken gaan lezen? Je leest het in deze nieuwe blogpost!Het sneeuwmeisje

Het sneeuwmeisje van Rene Denfeld heb ik als recensie-exemplaar gekregen van HarperCollins! Het gaat over de vermissing van het meisje Madison, waarbij je het verhaal van meerdere kanten meekrijgt: de ouders, de kindvinder Naomi en vanuit het meisje zelf. Ik heb dit boek stiekem al eerder gelezen, je kunt de recensie hier vinden! 


Het geheim van een moeder

Het geheim van een moeder van Renita de Silva heb ik gekregen als recensie-exemplaar van Boekerij! Het verhaal gaat over de relatie tussen moeder en dochter wat zich afspeelt in India. Ik ben erg benieuwd naar dit bijzondere boek, want relaties tussen ouders en kinderen heb ik altijd heel interessant en boeiend gevonden. Ik ben erg benieuwd!


De erfgename

De erfgename van Ellen de vriend, een recensie-exemplaar van Karakter Uitgevers! Ik ben een gisteren begonnen met lezen en de wendingen die dit verhaal nu al neemt vind ik erg onverwacht en boeiend! Hoe goed ken je de persoon van wie je houdt écht? Ik vind het nu al een spannend boek en ik ben heel benieuwd waar het verhaal heen gaat. Binnenkort komt de recensie online!


Het meisje in het ijs

Ik heb dit boek gekregen van Meulenhoff Boekerij! Deze cover is enorm integrerend en ik ben nu alleen maar extra benieuwd naar dit verhaal. Ik heb goede verhalen gehoord, ik hoop dat ik daar net zo over ga denken! Houd de blog in de gaten voor een recensie over dit boek! 


De overlevenden

Karakter Uitgevers vroeg ik of dit boek wilde recenseren en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Van deze serie, waarvan De Overlevenden het eerste deel is, heb ik al veel goede geluiden gehoord. Ik ben het genre YA steeds meer gaan waarderen en zo tussen alle thrillers, heb ik veel zin om dit boek op te pakken! Ik hoop dat ik enthousiast ben en dat ik de andere twee delen net zo graag wil lezen! 


De verloren kinderen

Dit e-book van Uitgeverij de Fontein gaat over kinderen die na WWII na Australië zijn vervoerd. Je volgt Rita en Rosie Stevens, die naar Australië gaan nadat hun moeder de ouderlijke rechten heeft weggegeven. Hierdoor gaan Rita en Rosie naar een weeshuis die vervolgens kinderen naar Australië laat gaan om daar een nieuw leven op te bouwen. Dit verhaal lijkt me erg integrerend, maar ook erg emotioneel. 


Heb jij een van deze boeken al gelezen of op je lijst staan? Laat het me weten!

Geen berichten

    Laat een reactie achter