Europa

Abel’s Deli | Zoetigheden

Een tijdje terug ontdekte ik een heel fijn plekje in Utrecht: Abel’s Deli! Ik zag Abel’s Deli voor het eerst op Utrecht Centraal, maar ze hebben sinds kort ook een vestiging op het Vredenburgplein! Het was tijd om een daar een kijkje te nemen én natuurlijk om mooie foto’s te maken! In deze blog laat ik jullie mijn favoriete sweets zien van deze toffe store! Kijk je mee?


Dit is hoe de nieuwe vestiging van Abel’s Deli aan het Vredenburgplein eruit ziet! Het ziet er erg strak uit en je wilt meteen een kijkje nemen wat voor lekkernijen er in de kasten staan.

Iedereen moet weten dat Abel’s Deli Unicorn chocolade heeft! Er zijn drie varianten, zoals je op de foto kunt zien. De blauwe smaakt naar amandel, de roze heeft een frambozensmaak en de groene smaakt naar munt. Het leukste effect is toch wel de knetter suiker! Het smaakt erg goed en is erg leuk om cadeau te doen (aan een ander, maar ook vooral aan jezelf!).

Happiness in a bottle! Hier word je toch vrolijk van? Deze snoepjes moet je hebben! Als je goed kijkt zie je dat er smiley’s op de zijkant staan!

We blijven nog even in de snoepjes-sfeer… want deze typische Italiaanse snoepjes zijn enorm handig (en lekker!) om mee te nemen. Elk snoepje is een andere smaak en er zitten gekke smaken bij zoals viooltjes, mint en aardbei!

Deze zelfgemaakte meringues zijn echt heel erg lekker! Ik houd zelf vooral van de gin-tonic smaak, maar ze hebben een heel gevarieerd aanbod. Ik weet zeker dat er ook voor jou een smaakje tussen zit!

Ik sluit af met deze toffe lolly! Zoveel liefde voor deze zaak! Als je in Utrecht bent, zorg dan dat je hier in een kijkje neemt. Dit is namelijk een greep uit het aanbod wat ze hebben, de keuze is reuze! Binnenkort zal er een artikel online komen over hun hartige producten. Stay tuned!


Dit artikel is geschreven in samenwerking met Abel’s Deli.

Geen berichten

    Laat een reactie achter