Europa

Fraeylemaborg

Graag neem ik jullie mee naar een plekje net buiten Groningen, namelijk Fraeylemaborg! De mensen die uit de provincie Groningen komen zullen dit plekje ongetwijfeld kennen, het wordt namelijk veel gebruikt als trouwlocatie en er worden regelmatige, wisselende tentoonstellingen vertoond. Maar waar het mij eigenlijk om te doen is, is het wandelgedeelte. Op een mooie nazomerse zondag kun je hier heerlijk wandelen, je hebt een beetje het gevoel alsof je in een bos loopt! Aangezien de provincie verder nogal vlak is, is dat bijzonder!

Voor de mensen die niet uit Groningen komen, maar bijvoorbeeld van de Veluwe zoals ik, wees gewaarschuwd. Het is namelijk niet erg groot en ik had er wellicht iets te hoge verwachtingen bij (bedankt Ben! :)). Als je letterlijk opgroeit in het bos, stelt dit niet heel veel voor. Desalniettemin is dit wel een zeer mooi plekje in de provincie. Daarnaast kun je vanuit de stad via een mooie route ernaar toe fietsen (of met de auto, er is ook parkeergelegenheid). 


Dit mooie gebouw met de zon is een plaatje!


Deze foto is gemaakt in de herfst, eind september. De herfst was net begonnen en dat zorgt voor een mooi kleurenspel. In die tijd van het jaar is de zon ook nog wel sterk, waardoor het helemaal lekker is om hier een rondje te wandelen!


Wie kent dit mooie plekje in de provincie Groningen?

Geen berichten

    Laat een reactie achter