Overig

Januari & februari | Favorieten

In januari en februari heb ik in totaal 8 boeken gelezen. Welke is volgens mij een absolute aanrader? Eerst zet ik alle boeken even op een rijtje:

  • De tatoeëerder van Auschwitz
  • De dorst
  • Het boek van stof
  • Blokkenjongen
  • Murder on the Orient Express
  • De Royals / Verleiding
  • Op glad ijs
  • Mijn reis met Gobi


Het is lastig om uit zo’n mooie lijst 1 boek te kiezen. Wat mij betreft zijn er 3 aanraders, die elk een eigen genre representeren.

De tatoeëerder van Auschwitz

Dit vond ik een erg indrukwekkend boek. Een must read voor iedereen die geïnteresseerd is in WWII en non-fictie boeken. Het belangrijkste thema is liefde, in de breedste zin van het woord. Lees mijn recensie hier

Het boek van stof

Dit is een sprookjesverhaal, met een beetje fantasy erin. Ik verloor mezelf in dit magische verhaal en ik kijk heel erg uit naar het vervolg! De recensie kun je hier lezen!

De Royals / Verleiding

Een boek wat enorm gehyped is. Ik ken echt geen Nederlandse boekenblogger die dit boek niet heeft gelezen én niet enthousiast was. Dat zegt misschien al wel genoeg. Maar ik probeer altijd zonder verwachtingen een boek te lezen, dus zo ook dit boek. Ik vond het een enorm tof YA boek (lees de uitgebreide recensie hier)! Deel 2 en 3 zijn ook uitgebracht, dus je kunt meteen door met de serie. Dat is altijd fijn!


Het boek Op glad ijs heb ik voor Adorable Books gerecenseerd. Dus wil je de recensie hiervan nog lezen, klik dan op deze link.

Geen berichten

    Laat een reactie achter