Overig

Update | Buying Ban

Eind januari heb ik een deal gemaakt met mijn vriend (en mezelf natuurlijk):

Ik mag 3 maanden lang geen nieuwe boeken kopen!

Ik moet eerlijk zeggen, dit klonk als onbegonnen werk. Want hoe kan ik, als fervent boekliefhebber, 3 maanden al die mooie boeken links laten liggen?! Nu, anderhalve maand later, maak ik de balans op. Heb ik mijn belofte verbroken of am I still going strong? Lees snel verder om achter het antwoord te komen!IK HEB NOG STEEDS GEEN BOEKEN GEKOCHT! Kun je het geloven? Ikzelf bijna niet. Maar…. Ik moet er wel bij vertellen dat ik wel veel boeken krijg toegestuurd om te recenseren (heel erg bedankt!). Dus helemaal eerlijk is het niet, maar zelf heb ik geen enkele euro uitgegeven aan boeken sinds eind januari.

Nu met de boekenweek merk ik dat ik het heel lastig vind! Ik was afgelopen weekend even in de boekhandel en dan is de verleiding groot. Echt GROOT. Maar ik heb het niet gedaan. Omdat er nog zoveel mooie boeken in mijn boekenkast staan en de recensie-exemplaren in mijn brievenbus blijven vallen. Happy me :). 


Zou jij deze uitdaging willen aangaan? Bijvoorbeeld een maand lang geen nieuwe boeken kopen?

Geen berichten

    Laat een reactie achter