Overig

De Royals / Verraad & Geheimen | Erin Watt

Onlangs mocht ik, na maanden geen nieuwe boeken te hebben gekocht, weer boeken kopen. Bovenaan mijn lijst stonden het tweede en derde deel van de serie De Royals van Erin Watt! Deze twee boeken heb ik dan ook meteen gekocht. Ben ik net zo enthousiast over deze boeken als ik was over het eerste deel? Je leest het hier! 

P.S. de recensie over het eerste boek, Verleiding, lees je hier!Verraad

Reed Royal heeft alles: looks, status, geld. De rijke meiden op zijn eliteschool staan in de rij voor hem, maar sinds Ella in zijn leven is, interesseren die hem niet meer. Ella is anders: zij laat zich niet inpakken door een giga landhuis en geld. Reed gaat voor haar door het vuur. Wanneer hij een domme fout maakt en Ella wegjaagt, stort zijn rijkeluisleventje in. Hij moet en zal haar vinden; alleen met haar kan Reed zijn leven vol geheimen en verraad achter zich laten.

Geheimen

Ella heeft haar hart verloren aan Reed, de aantrekkelijke bad boy van de steenrijke familie Royal. Ondanks al zijn rotstreken gelooft ze in hem. Maar zelfs voor overlever Ella zijn de problemen van Reed en zijn vier broers op zijn zachtst gezegd een uitdaging.

Reed gaat voor Ella door het vuur. Maar om zijn eigen leven en daarmee dat van Ella te redden, moet hij zijn dubieuze verleden achter zich zien te laten. Kan hij dat? En lukt het hen om de geheimen van hun families voor eens en voor altijd te ontrafelen?


Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen: ze vielen me enorm tegen! Deze boeken zijn ontzettend gehyped en het eerste boek was ik ook enthousiast over. Ik wilde graag weten hoe het verder ging. Maar een echt goede verhaallijn zat er niet in en zeker in het derde boek had ik zoiets van: Ja, doe maar gewoon even normaal. Ik had het idee dat alles uit de kast was getrokken om spannend en soapachtig over te komen. Echt zo ontzettend jammer! Misschien keek ik er wel teveel naar uit en lagen mijn verwachtingen veel te hoog, maar ik kwam echt een beetje van de koude kermis thuis. Het laatste boek heb ik uitgelezen omdat ik mijn instelling was: ik maak af waar ik aan begonnen ben. Maar om te zeggen dat ik er echt plezier aan heb beleefd, is een groot woord. 

De gebeurtenissen aan het einde van het tweede boek en het hele derde boek kwamen ongeloofwaardig op mij over en ik merkte dat ik de personages te extreem vond in hun gedachten en acties. Het is op een heel populaire manier geschreven, wat mij op den duur is gaan tegenstaan. 

Deze serie is eigenlijk de 50 tinten grijs voor jongeren. Er komt zoveel ongelofelijk veel seks in voor, wat ik vaak over de top vind beschreven. Het is niet heel geloofwaardig, het had van mij wel iets minder gemogen.

Bij sommige YA boeken vind ik niet dat het per se YA is, bij anderen wel. Deze boeken vallen in de laatste categorie en zijn voor mij echt niet meer boeiend.  

Omdat ik toch graag wilde weten hoe het met Ella en de Royals zou aflopen, heb ik geen spijt dat ik de boeken heb gelezen. Als je eenmaal bezig bent, vlieg je erdoorheen. 


★★★☆☆

Auteur: Erin Watt

Prijs: 19,99 19,99

Uitgever: Uitgeverij de Fontein

Verschijningsdatum: 31 oktober 2017 & 13 maart 2018

Aantal pagina’s: 352 & 384

Geen berichten

    Laat een reactie achter