Lifestyle

Persoonlijke update | I’M BACK

Het is ondertussen al een behoorlijk tijdje geleden dat jullie van mij hebben gehoord… Zoals ik in een vorige blog al aangaf, was mijn focus totaal op studie. En dat heeft gewerkt, want nu ik dit schrijf heb ik gehoord dat ik mijn laatste vak heb gehaald en dus mijn bachelor in de pocket heb! 3 jaar keihard werken in het verre Eindje, minstens 3 uur per dag reizen en het is me gewoon nominaal gelukt! Ik ben stiekem best wel trots op mezelf. Nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk: ik woon samen met mijn vriend in Groningen sinds afgelopen weekend (en we hebben een nieuwe tuinset gekocht, lekker burgerlijk…) en ik ga in september de master Biomedical Engineering aan de Rijksuniversiteit Groningen doen.

Het doet me eigenlijk wel wat om de TU achter te laten, ik heb hier ontzettend veel geleerd en ondanks dat ik verder niks met Eindhoven heb, voel ik me wel thuis bij de TU/e. Ik schreef dit stuk op de TU, de laatste keer dat ik hier was en ik kijk nu al met weemoed terug.

Deze mijlpaal heeft ook invloed op mijn blog: I’M BACK! Ik zal het bloggen weer voor de volle 100% oppakken en ik heb allerlei ideeën die ik deze zomer ga uitwerken! Ik kan eindelijk weer dingen doen die ik ook leuk vind, zonder continue deadlines te hebben of in de studieboeken te moeten zitten. Heerlijk!

Daarnaast heb ik zo ontzettend veel zin om weer met fotografie aan de slag te gaan, dus houd zeker mijn Instagram weer in de gaten, want daar zal ik weer regelmatig foto’s plaatsen! 


Happy us & we proosten op deze overwinning!


P.S. De rechterfoto is niet op ons balkon genomen.. Was het maar waar! Deze foto is genomen in Londen, waar binnenkort een blog van online komt! En links is van Florida, die reeks zal deze zomer ook verder online komen!

Geen berichten

    Laat een reactie achter