Lifestyle

Persoonlijke update | Deel I

Het is al een tijdje terug dat jullie iets van mij hebben gehoord… Hoe gaat het met mij en met mijn blog? Waarom ben ik zo afwezig? Je leest in dit artikel een update. De tijd vliegt. Nu ik dit schrijf is het al bijna eind mei. Nog ruim 6 weken en dan zit dit schooljaar er voor mij op. Niet alleen dit schooljaar, maar hopelijk heb ik dan ook mijn bachelor afgerond!

Ik zit in de laatste fase, welke erg spannend en druk is. Ik ben bezig met mijn scriptie in het UMC Utrecht voor 10 ECTS, daarnaast doe ik nog een project op de TU zelf voor 5 ECTS en heb ik nog een herkansing/volg ik een vak. Ik moet namelijk nog 5 ECTS opvullen in de vorm van een keuzevak. Sinds half april logeer ik door de week bij mijn moeder in Zwolle, zodat ik makkelijk naar het UMCU/WKZ kan reizen. Al met al reis ik gemiddeld 15-20 uur in de week. Ik merk dat dit behoorlijk wat gevolgen heeft voor mijn blog en Instagram: ik heb er bijna geen tijd voor.

Waar ik eerder tussen colleges door een recensie schreef en in de trein rustig een boekje las, lukt me dat nu niet meer. Ik maak zulke lange dagen in Utrecht, waarna ik bekaf in de trein naar huis zit. Daarnaast heb ik geen ’tussendoor’ pauzes meer zoals ik eerdere periodes wel had. 
Ik vind het overigens wel erg tof om bezig te zijn met mijn scriptie en de mogelijkheden die ik krijg binnen het UMC!

Concreet voor mijn blog en Instagram betekent dit dat ik dit op een lager pitje ga zetten (voor zover ik dat al niet deed). Ik heb wel een aantal artikelen in de planning (zie onderaan), maar ik zal voornamelijk weer echt actief worden vanaf juli. Ik heb allerlei plannen, zoals het organiseren van een MeetUP voor bookstagrammers in Nederland, ik wil het recenseren tot een hoger level brengen & ik wil meer gaan doen met teksten corrigeren! Deze zomer ga ik ook aan de slag met de voorbereidingen van de bruiloft. Ik wil de rubriek ‘persoonlijk’ verder uitbreiden, alsmede ‘reizen’ (we zijn naar Brugge geweest en Londen en ergens rond de Ardennen staan nog op de planning). Dus ik zit zeker niet stil! Stay tuned!


In juni komen sowieso de volgende artikelen online:

  • Recensie over Samen van Julie Cohen
  • Recensies over Verraad en Geheimen van Erin Watt
  • Recensie over Dochter van het Moeras van Karen Dionne
  • Shoutout bookstagramaccounts part III

Geen berichten

    Laat een reactie achter