Thriller

Thriller · 16/08/2018
Het derde boek van Jeroen Windmeijer, Het Pilgrim Fathers Complot, is dinsdag 7 augustus uitgebracht door HarperCollins Holland! Deze, voor mij nog onbekende, auteur wordt ook wel dé Dan Brown van de Lage Landen genoemd. Ik mocht dit boek vooruit lezen en ik zal jullie vertellen wat ik ervan vond. Daarnaast wil ik graag dieper in gaan op deze schrijver en de vergelijking gaan maken met Dan Brown. Lees je mee?

Thriller · 12/08/2018
Toen Uitgeverij Cargo mij benaderde of ik het boek Vogelvrij van Kasper van Beek wilde recenseren, zei ik gelijk ja! Ik vind het altijd tof om debuten te lezen, omdat nieuwe schrijvers je altijd kunnen verrassen! Er zijn geen torenhoge verwachtingen vooraf, wat maakt dat ik er open inga. Lees in deze blogpost wat ik van dit debuut vond!

Thriller · 26/07/2018
Arrowood, de rivaal van Sherlock Holmes, krijgt de opdracht om de verdwenen broer van Caroline Cousture op te zoeken. Hij raakt verwikkeld in zaken die verder terug gaan en duisterder zijn dan van te voren gedacht. Voor de fans van detectives en Sherlock Holmes, lees deze recensie om nog een boek aan je TBR-lijst te kunnen toevoegen!

Thriller · 12/07/2018
Van HarperCollins ontving ik het boek Het perfecte leven van mevrouw Parrish als recensie-exemplaar, waarvoor dank!

Thriller · 21/06/2018
Karin Slaughter, de Queen of Crime, heeft weer een thriller uitgebracht! Ze heeft al behoorlijk wat pareltjes op haar naam staan, maar welke zijn dat ook alweer? In deze blogpost lees je meer over Karin en de thrillers die ze heeft geschreven. Een ode aan de Queen of Crime!

Thriller · 12/06/2018
De Queen of Thrillers, Karin Slaughter, komt met een nieuw, prachtig boek: Gespleten. Karin Slaughter heeft al behoorlijk wat pareltjes aan thrillers geschreven. Zou deze net zo goed zijn als voorgaande? Lees snel verder!

Thriller · 08/06/2018
Dochter van het moeras van Karen Dionne. Een thriller waar ik al langere tijd naar uit keek, omdat ik veel goede geluiden hoorde! Dan is het natuurlijk altijd nog maar de vraag of het boek aan de hoge verwachtingen voldoet...

Thriller · 06/04/2018
De erfgename, het nieuwe boek van Ellen de Vriend, heeft mij positief verrast! Lees snel verder om te lezen waarom!

Thriller · 23/03/2018
Ik weet alleen mijn naam nog van C.J. Cooke is een echte psychologische thriller. Lees hier mijn recensie!

Thriller · 09/03/2018
Het laatste dat ze deed, het nieuwe boek van Gregg Olsen! Ik mocht van Karakter Uitgevers dit mooie boek gaan lezen! Ben je benieuwd wat ik ervan vond? Lees dan snel verder!

Meer weergeven