Overig

WINACTIE // DE FRONTLINES-SERIE

Op 14 augustus is het laatste deel van de Frontlines-serie uitgekomen, namelijk De laatste missie van Michael Grant bij HarperCollins Holland! Ik ben zo ontzettend fan van deze serie en ik kan niet wachten om (helaas) het laatste boek van deze serie te lezen! 

Het toffe is, ik mag de hele serie weggeven! Ja, je hoort het goed, de hele serie! Meer mensen mogen met deze geweldige serie kennis maken! Dus ken je deze serie niet, maar lijkt het je wel heel leuk? Doe dan mee aan deze winactie!

Lees hier de recensies van In de voorste linie & De lange weg.Deze actie loopt tot en met woensdag 22 augustus en ik zal donderdag 23 augustus de winnaar bekend maken! Wat moet je doen? 

  • Volg mij op Instagram (@buitenhetboekje.nl);
  • Like de post op Instagram die over deze winactie gaat (en andere foto’s mag je natuurlijk ook liken!);
  • & tag 2 andere boekliefhebbers;
  • Laat een reactie onder deze blogpost achter laat mij weten waarom je deze serie wil lezen! 

Let op: voor deze actie moet je in Nederland wonen, dus zorg ervoor dat je deze boekenpost op een Nederlands adres kunt ontvangen. 

Nogmaals, deze serie MOET je echt lezen, dus grijp je kans!

Liefs, 

Daniëlle De laatste missie

Normandië. 6 juni 1944. D-day. Moed, opoffering en angst hebben Rio, Frangie en Rainy door de strijd in Noord-Afrika en Sicilië geloodst, maar de weg naar huis is nog lang. Hun belangrijkste gevecht moet nog komen: de strijd op leven en dood op het verraderlijke zand van Omaha Beach.

Na alles wat ze hebben meegemaakt, zijn ze bepaald geen groentjes meer. Andere jonge soldaten zoeken nu steun bij hen, maar wat valt er nog te redden in deze verschrikking? Nu komt het eropaan. De drie vrouwen moeten een manier zien te vinden om hun laatste missie tot een zo goed mogelijk einde te brengen door vast te blijven houden aan dat kleine beetje geloof in de menselijkheid dat hun nog rest.

Geen berichten

    Laat een reactie achter