Interieur

Interieur inspiratie | Deel 1

Mijn vriend en ik wonen sinds kort samen in ons kleine paleisje in Groningen. Ja, klein is het zeker, want in totaal hebben we 45 vierkante meter. Inclusief keuken, badkamer, cv-ruimte, woonkamer & slaapkamer. Het is een hele uitdaging om alle spullen van twee huishoudens hierin te proppen. Je moet je voorstellen, we hebben allebei op onszelf gewoond en hadden dus werkelijk alles dubbel (bank, bed, tv, keukenspullen, bureau, stoelen, noem maar op). We hebben geprobeerd hier iets moois van te maken. Ik wil jullie graag laten zien wat je met deze kleine ruimte kunt doen, zodat het toch een beetje stylish is. Kijk je mee?


Ik ben verliefd op dit hoekje. Al met al hebben we de spulletjes bij elkaar verzameld/gekregen. De kist, het schaakspel en de lijst hebben we gekregen. De lamp, de basket met het kleedje, het stuk hout en de plant (en waar het plantje op staat), hebben we zelf gekocht. Het meeste komt bij de Action weg, maar ook bij de Ikea heb je leuke spulletjes!


Dit hoekje zit rechts van de foto hierboven qua locatie. Het tafeltje komt bij de Ikeavandaan en had ik in mijn kamertje in Utrecht. Het boek wat op de boekenhouder ligt komt uit Berlijn. De vaas en de versiering komen bij de Intratuin vandaan!

Een vaas of een grote plant op de grond voor een raam die tot de vloer loopt vind ik zelf erg leuk. Op die manier kun je zo’n hoekje toch nog wat aankleden!


Dit is een zoom-in van bovenstaande foto. Zo nu en dan leggen we het boek weer op een andere pagina open, zodat er afwisseling in zit! Op die manier zie je steeds weer nieuwe dingen en dat is erg leuk. Het boek heet A Map of The World en deze variant hebben we bij Ocelot in Berlijn gekocht. I’m lovin it!


Dit staat boven de TV-kast! Een foto van mijn vader, dit specifieke lijstje met inhoud is mij erg dierbaar. Daarnaast is er een ‘plaat’ van New York & Brooklyn, van de Ikea. Het is een soort ets, waarbij het zilver naar voren komt. Het detail is erg leuk!

Helemaal links, het letterbord, hebben we van de Action. Het herinnert ons eraan wanneer we gaan trouwen, mochten we dat vergeten ;). 


Dit is onze ‘eetkamer’. We zijn wijnliefhebbers, en we hebben dit prachtige wijnrek gekregen. Daarnaast deze toffe klok, waarvan hieronder een zoom-in wordt weergegeven.

Ik houd van witte strakke eenheden, met wat decoratie, zoals onze eettafel. Het fotolijstje met de veren erin heb ik van de Swan Market in Utrecht (een aantal jaar geleden gekocht). Het ophangrekje (Action) met de cactussen (van de Ikea) en het bord (van Laif Nuver).


Een frisse blik, met wat frutseltjes, maar niet teveel. Ik vind dat erg leuk en rustgevend in het huis. Ik werk (blog) dan ook graag aan deze tafel.


Deze toffe klok hebben we gekregen. Op de foto komt het niet helemaal tot zijn recht, maar aan de binnenkant is de klok dieper gelegen dan aan de buitenkant (het loopt op van binnen naar buiten). Het contrast van de zwarte klok op de witte muur vind ik gaaf. 


Laat in een bericht achter wat je ervan vindt! Heb je zelf nog tips voor mij? Ik hoor het graag!

Geen berichten

    Laat een reactie achter