Overig

De Royals / Verleiding | Erin Watt

Dit boek heb ik gekregen van Hebban in samenwerking met Uitgeverij de Fontein, waarvoor veel dank!

Ik had enorm veel goede verhalen over dit boek gehoord. Ik denk dat ik nog nooit zoveel enthousiaste reacties heb gekregen op het feit dat ik dit boek wilde gaan lezen. Ik was daarom extra benieuwd en verrast dat ik dit boek in de brievenbus had liggen! Wat vond ik ervan?De 17-jarige Ella is een echte overlever: met dubieuze baantjes – stripteasedanseres – knoopt ze sinds haar moeders overlijden de eindjes aan elkaar. Ella is vastbesloten haar leven op orde te krijgen.
Dan verschijnt Callum, de puissant rijke vader van 5 onweerstaanbare zoons. Ook Callum is vastbesloten: hij wil Ella uit haar armoede verlossen. 
Ella besluit op Callums landgoed in te trekken, waar haar een gemengde ontvangst wacht: haat en liefde wisselen elkaar af. Krijgt Ella haar leven ooit op orde?Dit boek begint erg rauw. De zeventienjarige Ella, die als bijbaan werkt in een striptent, probeert ze alles eraan te doen om te overleven. Haar drang om een middelbare school diploma te verkrijgen vind ik erg tof. Totdat ze wordt weggerukt uit deze ruwe, maar bekende wereld door Callum Royal. Vanaf hier gaat het verhaal in een stroomversnelling. Ze heeft moeite om te wennen aan haar nieuwe leven als rijkeluiskindje, wat begrijpelijk is aangezien ze zelf vanuit een hele andere positie komt. Dat doet ze echter best goed, waarbij ze haar eigen principes blijft behouden. Zo zorgt ze ervoor dat een bijbaantje bij een bakkerij blijft houden.

Het boek voelde voor mij als een mengeling tussen Duizend Hoog en toch ook wel 50 tinten grijs. Ja, want aan seks scenes en hete situaties geen gebrek in dit boek. Hier moest ik dan ook wel beetje aan wennen en vroeg ik me af of dit wel in de YA categorie hoort. 

Personages

Veel personages komen aan de orde, waarbij de familie Royals al een behoorlijke boel bij elkaar zijn. Maar ook Brooke, de vriendin van Callum, en Valerie, de vriendin van Ella, hebben een toffe rol. Ik heb het idee dat de personages in de volgende boeken meer uitgewerkt gaan worden. Nu zijn dingen nog wat onbekend, maar dat is juist een sterk punt aan dit boek. Je weet dat er meerdere lagen zijn, redenen waarom mensen zich gedragen zoals ze zich gedragen, maar je weet het nu (nog) niet. 

Eindoordeel

Ik heb dit boek binnen een 2 dagen uitgelezen (eigenlijk 1, maar ik heb tussendoor ook wat andere werkzaamheden verricht). Het verhaal houd je in z’n greep en je voor je het weet ben je er al doorheen. Zoals iedereen kan ik niet wachten op het vervolg. Nu baal ik helemaal dat ik op een buying ban ben tot en met april, want het vervolg heb ik helaas nog niet in mijn kast staan… 


★★★★★

Auteur: Erin Watt

Prijs: 15,99

Uitgever: Uitgeverij de Fontein

Verschijningsdatum: mei 2017


Ben jij al met deze enorm populaire serie begonnen? Boek 3 komt binnenkort, in maart, uit!

Geen berichten

    Laat een reactie achter