Overig

TBR | Maart

Deze maand hoop ik 6 prachtige boeken te kunnen gaan lezen. Hiervan is er 1 in het Engels en zijn er 5 in het Nederlands (voor de afwisseling). Hiervan heb ik er 4 gekregen/gewonnen en de andere 2 heb ik zelf gekocht. Dit zijn de boeken voor maart!Spiegel | Cara Delevingne

Dit boek heb ik gekregen als recensie-exemplaar van HarperCollins Nederland. Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar een boek van zo’n jonge, bekende actrice! 


Orphan X | Gregg Hurwitz

Dit boek heb ik al een tijdje, zo’n paar maanden geleden, aan mijn boekenverzameling toegevoegd. Ik heb tot op heden niet de kans gehad om dit boek op te pakken. 

Ik krijg steeds vaker en meer recensie-exemplaren toegestuurd welke ik binnen een bepaalde tijd uit wil hebben. Daardoor heb ik iets minder tijd voor mijn eigen boeken, maar ik ben alleen maar heel erg dankbaar om deze boeken te krijgen en te recenseren!

Een thriller die aan de rauwe kant is, waar ik wel weer zin in in heb nadat ik veel YA en non-fictie heb gelezen de laatste tijd. 


Schuld | Walter van den Berg

Dit boek heb ik gewonnen bij @leeseenboek! Overigens een hele toffe Instagram, neem vooral een kijkje!

Dit boek is een rauw boek over het leven in Amsterdam. Zoals de naam al zegt: het gaat over schuld. Een jonge knul fixt laptop’s zodat ze weer verkoopbaar zijn. De vieze filmpjes die hij vindt bij het schoonmaken van deze laptops, zet hij online zodat de vreemdganger hiermee geconfronteerd wordt. Totdat zijn eigen vader weer in beeld verschijnt. 

Een boek van Nederlandse bodem! Ik sta best huiverig tegenover Nederlandse boeken (Nederlandse schrijvers), maar ik wil deze wel een kans geven. 


A Long Way to a Small and Angry Planet | Becky Chambers

Dit is zo’n type boek bought because of the cover. Daarnaast doet dit verhaal me een beetje denken aan Sleeping Giants, waar ik helemaal gek van ben. Ik vind fantasy/sci-fi gerelateerde boeken erg tof de laatste tijd. Daar hoort dit boek natuurlijk ook bij. Ik heb er zin in!


Everless | Sara Holland

Jullie hebben echt geen idee hoe blij ik was toen ik dit boek ineens in mijn brievenbus had liggen! Super bedankt Blossom Books

Totaal onverwacht, maar daarom eigenlijk des te leuker! Ik hoor verschillende reacties, maar ik heb daarom extra veel motivatie om het zelf te lezen en mijn mening erover te vormen. Helemaal leuk dat ze dit jaar ook bij YALfest aanwezig is! Wie van jullie gaan daarheen?

Psssst…. Ik heb dit boek stiekem in de maand februari gelezen (ik kon echt niet wachten), je kunt binnen een paar dagen de recensie van dit boek op Buiten het Boekje vinden!


Onder de huid | Sara Flannery Murphy

Een ander recensie-exemplaar, gekregen van Uitgeverij de Fontein, waarvoor dank! 

Dit boek klinkt futuristisch (het voelt voor mij een beetje aan als fantasy) en het verhaal krijgt een obsessieve kant. Deze combinatie maakte dat ik dit boek graag wil gaan lezen, aangezien ik wel houd van psychologische spanning!


Welke van deze boeken zou jij graag willen lezen?

Geen berichten

    Laat een reactie achter