Overig

Oneindige TBR lijst

Ik heb een lijstje met boeken die ik nog wil lezen. Veel van deze boeken heb ik al in bezit en staan heel mooi te zijn in mijn boekenkast (en in die van mijn vriend). Nu is het tijd om geen nieuwe boeken te kopen, maar om mijn lijst leeg te gaan maken! Dit gaat een hele uitdaging worden, want er zijn zoveel mooie boeken en vaak acties, die ik moeilijk vind om te weerstaan. 

Welke boeken wil ik in deze 3 maanden echt eens gaan lezen? • Red Queen
 • One of Us is Lying
 • De boeken van Dan Brown (ja, ik moet ze allemaal nog lezen!)
 • Het tweede en derde boek van de Millenium-reeks van Stieg Larsson
 • Game of Thrones
 • The Chemist
 • Avenue of Mysteries
 • Spiegel
 • Orphan X
 • Heartless
 • De Royals
 • The Dazzling Heights
 • The Name of the Wind
 • The Long Way to a Small Angry Planet
 • Schuld
 • I Let You Go
 • The Whistler


Geen berichten

  Laat een reactie achter