Overig

TBR december 2017

De laatste maand van het jaar is vandaag dan echt begonnen: december 2017! 

Ik ben een behoorlijke tijdje weggeweest, maar ik zal vanaf nu weer blogs gaan plaatsen! Ik heb niet stil gezeten wat betreft het lezen van boeken, dus de recensies zullen snel online komen!

Wat ik deze maand van plan ben te gaan lezen!Noorse Goden

Ik trap deze maand af met het boek Noorse Goden, geschreven door Neil Gaiman. 

Stiekem ben ik er al in begonnen en ik vind het tot nu toe erg leuk! 

Het is een soort sprookjesboek, maar dan met verhalen over de Noorse Goden, zoals de naam al zegt ;). Het boek neemt je mee op een reis door de tijd, waarbij al deze verhalen de revue passeren. Leuk!


Schuld

Ik krijg deze week het boek Schuld binnen welke ik heb gewonnen via Instagram (nog erg bedankt @leeseenboek!). Een boek welke zich in Amsterdam afspeelt. Ik ben echt heel erg benieuwd wat ik hiervan ga vinden. 


Harry Potter and the Goblet of Fire

Aangezien ik met kerst en oud&nieuw naar Florida ga en de Universal Studios zal bezoeken, heb ik mezelf in september voorgenomen om alle (ja, echt alle) Harry Potter opnieuw te lezen. De eerste drie gingen als een trein, maar eigenlijk ben ik al vanaf eind oktober bezig met the Goblet of Fire. Aangezien die reis nu wel echt dichtbij komt, wil ik dit boek écht afronden deze maand! Want in deze tijd van het jaar is niets fijner dan je in de magische wereld van Harry Potter te begeven, toch?


Heartless

Zoals sommige van jullie al wel weten, ben ik steeds meer actief op Instagram. Zo kwam ik ook bij dit boek. Via de Instragram Stories van @blossombooks heb ik dit boek kunnen bemachtigen. Ik heb hem nog niet binnen, maar ik hoop dit weekend boekenpost te krijgen! 

Ik heb dit boek al zo vaak voorbij zien komen in mijn feed. Zo vaak, dat ik nu zelf erachter wil komen of de hype echt is. Ik zal het jullie laten weten!


Orphan X

Oh my, het is echt schandalig dat ik dit boek nog niet heb gelezen. Dat geldt overigens, helaas, voor heel veel andere boeken. Hebben jullie ook zo’n lange TBR stapel, terwijl je nieuwe boeken blijft kopen. Yep, ik ben schuldig.

Orphan X ligt dus al een tijdje op me te wachten en ik heb eigenlijk wel erg zin om dit boek op te pakken. Ik lees van allerlei genres door elkaar heen op het moment en dit is toch wel een echte thriller (waar ik van houd!). Dus ja, ik kan niet wachten!


Het Juvenalis Dillema

Geloof het of niet, maar ik heb dus nog geen boek van Dan Brown gelezen. Nog. Geen. Een.

Daar moet dus verandering in komen, wat ik gepland heb voor deze maand. Heel misschien, als ik geen tijd meer heb, schuif ik deze reeks door naar 2018. Maar wie weet, tijdens de vlucht naar Orlando heb ik genoeg tijd zou je zeggen. Welke boeken staan op jouw TBR voor deze maand?

Geen berichten

    Laat een reactie achter