Overig

TBR | Mei

De maanden vliegen om en voor je het weet zijn we halverwege 2018! Ik merk dat ik dan ook verbaasd ben dat ik eigenlijk alweer een nieuwe TBR ‘moet’ maken. Maar het is me gelukt en ik heb een hoop pareltjes als het ware opgestapeld om in mei te gaan lezen! Kijk mee!


Bloed en beenderen

Ik heb dit boek gekregen van HarperCollins omdat ik met @mustmagazinenl meedoet aan de blogtour rondom dit boek. Ik heb niet eens de tijd gehad om dit pareltje te lezen en op Insta zag ik alleen maar (werkelijk alleen maar) positieve reacties. Ik kan dan ook niet wachten om dit pareltje op te pakken!


Arrowood

Arrowood van Mick Finlay, ook uitgegeven door HarperCollins. Voor de liefhebbers van Sherlock Holmes. Dit persbericht klonk mij als muziek in de oren en ik hoop dat het ook als muziek voor mijn ogen is!


Het perfecte leven van mevrouw Parrish

Ik heb een hoop recensie-exemplaren van HarperCollins gekregen, want ook deze is van hen! Een thriller, wat helemaal in mijn straatje ligt, maar een genre welke ik steeds minder lees. Dit komt eigenlijk omdat ik nu ook andere genres ben gaan waarderen en er toch maar 24 uren in een dag zitten… Ik ben echt super benieuwd naar dit boek!


Verraad

Ik heb zoooo lang moeten wachten op dit boek… Zoals de meesten van jullie weten heb ik namelijk op een buying ban gezeten. Deze heeft 3 maanden geduurd en ik had met mijn vriend afgesproken dat ik eind april, in Brugge, dit boek (en het derde deel natuurlijk) mocht kopen. Dus bij deze! Ik heb trouwens verder helemaal geen boeken gekocht, dus het is best mogelijk. Ik daag je uit!


Samen

Dit weekend kreeg ik dit enorme mooie boek binnen, van Uitgeverij de Fontein! Ik was op slag verliefd op deze cover en het verhaal spreekt mij ook erg aan, ondanks dat het een roman is. Ik vind de afwisseling tussen romans, thrillers, YA en fantasy/sci-fi erg fijn!


De macht

Ik had dit boek bijna zelf gekocht, totdat ik bericht kreeg dat ik deze gewonnen had bij @declubvanechtelezers en Atlas Contact. Hiervoor erg veel dank, want dit boek lijkt me zo integrerend, out-of-the-box en interessant. Kan niet wachten!


Welk boek staat op jouw lijstje?

Geen berichten

    Laat een reactie achter