Feelgood

Onbreekbaar II – Onbegrensde liefde | Lisette Jonkman

Yes, deel twee van de Onbreekbaar serie van Lisette Jonkman kwam vrijdag 10 juli uit, getiteld Onbegrensde liefde. Stiekem had ik er moeite mee om niet alvast verder te lezen op mijn Kobo e-reader, aangezien deze serie voor abonnees gratis beschikbaar is. Maar ik wist me in te houden en ik was dan ook super blij toen het prachtige boek in de brievenbus viel. Hoe heerlijk is het om deze feelgood serie te lezen in de zomer?!

Onbreekbaar II

Het zou bij scharrelen blijven. Buren met benefits. Dat hadden ze zich allebei voorgenomen, maar Ferdi en Abby moeten toegeven dat ze over hun oren verliefd zijn op elkaar. Ferdi zou dat het liefst van de daken schreeuwen, maar Abby wil het een beetje onder de pet houden – niet alleen vanwege haar snel ontluikende modellen-carrière, maar ook vanwege haar gestoorde ex Tom. Toch wordt het in een rap tempo serieuzer tussen hen. En dan, net als zij zich wil overgeven aan haar gevoel, staat ze er onverwacht helemaal alleen voor. 

Power girl

Ik lees amper feelgood boeken. Eigenlijk ben ik alleen fan van de boeken van Lisette Jonkman. De ongegeneerde humor in combinatie met de nostalgie van het studentenleven; het doet me goed. Zeker in de zomermaanden, dan verslind ik haar boeken. 

Dit boek start met het feit dat Abby in NY (!) zit voor haar modellen-carrière. Ferdi zit nog thuis, in zijn studentenhuis in Enschede. In de loop van het verhaal lopen ze elkaar weer tegen het lijf en dan blijkt de aantrekkingskracht toch wel weer erg sterk. Totdat er een plottwist komt, eentje die ik als lezer echt niet had zien aankomen. Heftig!

Waar ik in het eerdere boek nog aanliep tegen het feit dat ik Ferdi niet zo heel tof vond (sorry, not sorry), begin ik nu wat meer sympathie voor hem te krijgen. Daarbij blijft Abby mijn favoriet, een power girl to the max! 

Deze plottwist zorgt ervoor dat de kaarten volledig opnieuw worden geschud. Lisette bouwt op die manier de spanning op en je wilt – moet – als lezer echt weten hoe dit verder afloopt. En dan het einde… Ik kan mezelf bijna niet beheersen om alvast op mijn e-reader verder te lezen. Grote kans dat ik dat ook wel gewoon ga doen, want ik kan niet wachten tot deel 3 in paperback is uitgekomen!

Tip: het derde deel is eerder uitgekomen dan verwacht! Op gevoel is op 6 augustus al verschenen, in plaats van 10 september (zoals gepland was). Je hoeft dus niet langer te wachten, maar je kan gelijk doorlezen! Waar wacht je nog op? 


★★★☆☆

Auteur: Lisette Jonkman

Prijs: 15

Uitgever: Kobo Original & LS Amsterdam

Verschijningsdatum: 10 juli 2020

Aantal pagina’s: 264

Ik wil Uitgeverij LS Amsterdam bedanken voor het toesturen van dit recensie-exemplaar. 

Geen berichten

    Laat een reactie achter