Overig

Nieuwe website!

Al langere tijd ben ik achter de schermen druk bezig geweest met het opzetten van mijn nieuwe website. Het idee speelde al langer in mijn hoofd, maar ik wist dat ik dan een hoop werk moest verzetten. Denk aan het eigen maken van de WordPress omgeving, een nieuwe huisstijl kiezen, een (betaalde) template kiezen, kleurenschema uitzoeken en alle gepubliceerde en geplande artikelen overzetten. Dit laatste moest handmatig, omdat ik hiervoor geen gebruik maakte van WordPress.

Het heeft even wat tijd gekost, maar het resultaat mag er zijn – al zeg ik het zelf. Ik ben er enorm blij mee en het geeft me veel nieuwe energie en zin om op regelmatige basis het bloggen weer te gaan oppakken. Hieronder zet ik de grootste verschillen op een rij. Er zijn zoveel nieuwe mogelijkheden met WordPress, die ik nog lang niet heb ontdekt. Ik heb genoeg creatieve ideeën, dus de komende tijd zal je zo nu en dan nieuwe features op de blog terugvinden.


Ik ben erg benieuwd wat jullie van de nieuwe website vinden! Laat hieronder een reactie achter, dat vind ik leuk om te lezen.

Geen berichten

    Laat een reactie achter