Florida | Gatorland


 Op 1e kerstdag was het zover! Onze reis naar Amerika zou beginnen, samen met mijn vriend en zijn familie! We vlogen die maandag via New York naar Orlando. Hier kwamen we op maandagavond Amerikaanse tijd aan. Kerst is een beetje aan ons voorbij gegaan, maar het was het waard! 

Op dinsdag gingen we op ons eerste uitstapje: Gatorland!


Een surfende vogel op een alligator, het kan gewoon!


Die gators zijn best wel groot, zeker als je zo dichtbij staat. Ze lijken heel 'chill' te liggen zonnen, maar ondertussen zijn ze er met de kippen bij als er eten in de buurt is!


Er was een kleine wandelroute door de swamps, waarbij dit plaatje werd geschoten. Ik houd van foto's met de zon!


Lekker wandelen!


Ook in Florida is het gewoon winter, dat is wel te zien aan de kale bomen. Ondanks dat was het rond 25 graden Celsius.


De vogels in het park lijken wel echt te poseren, ze zijn nergens bang voor!


Je moet zorgen dat je geen eten bij je hebt, want anders ben je dat zo kwijt! Best wel spannend dus om zo dichtbij te komen voor de foto.


Ik houd van de mooie kleuren van de papegaaien! Het lijkt wel alsof hij zwaait!


De flamingo's mogen natuurlijk niet ontbreken! Kijk dan naar de mooie roze/rode kleuren!


Dit park is ook erg goed te doen met kinderen! Ik had zelfs het idee dat het voornamelijk op kinderen is gericht. Je kunt ook naar shows toe, zo is er een show waar medewerkers de gators te eten geven. Dan kun je ze in actie zien! 

 

Neem een kijkje op hun site wanneer je van plan bent om ook naar Florida/Orlando te gaan! Het is namelijk zeker de moeite waard en hoort wel een beetje bij de trip. Wij hebben er een halve dag voor uitgetrokken en dat was eigenlijk precies goed! Ik kan me voorstellen dat je met kinderen iets langer bezig bent, maar je hoeft er zeker geen hele dag voor uit te trekken.


Ben jij wel eens naar Amerika geweest? Zo ja, welk deel van Amerika?


Reactie schrijven

Commentaren: 0