Mogelijkheden

Nadat je al je tijd en energie in je manuscript, blog of verhaal of hebt gestopt, wil je dat je tekst foutloos is. Ondanks dat je er al zo vaak naar hebt gekeken, zie je door de bomen het bos niet meer. Daar kan ik je bij helpen! Ik lees je tekst met een frisse blik en ik haal de spellingsfoutjes eruit.

Mocht je meer willen dan alleen tekstcorrectie, dan kan ik ook met een redactie-blik naar je tekst kijken. Hierbij kijk ik met name naar opbouw, structuur en consistentie.

Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden door mij een email te sturen.

De mogelijkheden op een rijtje:

  • Ik kan je teksten corrigeren
  • Ik kan je teksten corrigeren én redigeren
  • Ik kan je teksten vertalen (Engels – Nederlands)

Wil je graag snel een tekst laten corrigeren, dan kun je me altijd mailen. Het kan soms zijn dat ik op korte termijn vol zit, in dat geval zal ik dat met je communiceren.
Voor langere teksten, zoals manuscripten of meerdere blogs, kunnen we samen de opties doornemen. We maken hierbij duidelijke afspreken. Niet alleen over de planning qua tijd, maar ook over de mate van correctie/redactie. Het is voor mij belangrijk dat we allebei weten waar we aan toe zijn.


Waarom doe ik dit?

In 2018 heb ik de cursus Teksten corrigeren van Chinouk Thijssen gevolgd. Toentertijd ben ik ook begonnen met mijn eigen (boeken)blog. Ik haal ontzettend veel plezier uit geschreven woord en ik ben daarnaast erg punctueel en een pietje-precies. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat ik tof vind om mensen tekstueel te helpen, zodat zij zich kunnen focussen op de inhoud.

Om een idee te krijgen wat voor opdrachten ik doe, kun je een kijkje nemen op mijn Portfolio pagina.