SHOUTOUT II | Bookstagramaccounts

Bookstagram! Een Instagram-account waarop foto's van boeken (en alles wat met boeken te maken heeft) voorbij komen.

Sinds oktober 2017 ben ik actief op de mijne (@buitenhetboekjenl) en ik vind het heel erg tof! 

Ik kom elke dag weer mooie accounts tegen die ik graag met jullie wil delen. Daarom heb ik besloten een 2-maandelijkse blog te wijden aan (nieuwe) bookstagrammers!

 


Little One on the Moon

WAUW. Meer kan ik eigenlijk niet zeggen! Clementine van @littleoneonthemoon maakt fantastische en de meest creatieve foto's! Stiekem ben ik gewoon een beetje jaloers op haar foto's, ik wou dat ik zulke goede ideeën had! Deze foto is een voorbeeld van de vele foto's op haar account!


Lotte Livre

Lotte van @lottelivre is zo'n topvrouw! Ze maakt enorm mooie foto's en het is super tof om met haar een buddy read te doen! Ik kan lekker met haar kletsen en daarnaast zijn haar recensies op haar eigen blog altijd heel fijn! 


Must Magazine

En dan @mustmagazinenl! Wat een prachtige foto's en toffe recensies schrijven deze dames op hun blog! Ik heb persoonlijk het meeste contact met Paula en zij is echt zo leuk en lief! Ze heeft veel creatieve ideeën en binnenkort mag ik met haar samenwerken... Stay tuned


Persistent Creations

Deze fantastische foto van @persistentcreations is een van de vele op haar Instagram account. Didre weet je telkens weer te verrassen en weet hoe ze met licht moet spelen (erg belangrijk in de fotografie!). Zorg dat je een kijkje neemt!


Proud Book Junk

Deze stoere meid heeft onlangs haar eigen bedrijf gestart: Proud Book Junk. Lisa van @proudbookjunk is een echte girlboss waar ik eigenlijk wel een beetje tegenop kijk! Ze maakt de mooiste kaarsen (iets wat ik zelf ook wil gaan proberen), boekenleggers en ze stelt boek boxen samen! Daarnaast studeert ze ook, doet ze gewoon even. En dan heeft ze ook nog tijd om foto's te maken voor haar bookstagramaccount. Hoe doet ze het toch?!


Zorg dat je een kijkje neemt op deze prachtige accounts (en ga ze volgen)! 


Reactie schrijven

Commentaren: 0