Leven Buiten het Boekje | Januari


Een nieuwe rubriek, Leven Buiten het Boekje, waarin ik terugblik op de afgelopen maand en jullie een kijkje geef in mijn leven. 

Wat houdt mij dagelijks bezig, wat waren mijn hoogte-, maar ook dieptepunten? Je leest het in deze rubriek! 


Verhuizing

Begin januari was het zover: we gaan verhuizen! Op de eerste zaterdag van het jaar pakte we ons boeltje en brachten alles naar het nieuwe, super grote huis. Een écht huis, ook al klinkt dat wat raar. Je moet je voorstellen dat we van ruim 40 m2 naar 120 m2 zijn gegaan! Van te voren hebben we ons spullen uitgezocht en best een aantal dingen weggegooid (fijn zo'n verhuizing, het zorgt ervoor dat je geen verzamelaar wordt!)

Het allerleukste aan verhuizen is dat je nieuwe spullen kunt kopen! Zo hebben we een nieuwe tv, tv-meubel en bank gekocht. En oh ja, ook nog allemaal andere decoratie dingen én veel planten! Happy me.

Een kleine impressie van onze nieuwe woning

Deadlines & tentamens

Vrij snel na de verhuizing begonnen de tentamens. Daarvoor (lees een paar dagen tot een week na de verhuizing) had ik veel deadlines voor essays en reports. Super onhandig en stressvol dus. Hierdoor kwam ik behoorlijk wat tijd tekort om me goed voor te bereiden op de tentamens. Ik zal binnenkort een artikel schrijven over hoe ik me normaal op tentamens voorbereid en ik zal mijn tips & tricks delen. 

Tijdens het schrijven van dit artikel heb ik mijn eerste resultaat terug en dat was onvoldoende. Dit had ik wel verwacht, maar het is nooit leuk om te horen. Over ruim twee weken heb ik hiervoor mijn herkansing, dus dat wordt flink aan de bak de komende tijd. De andere twee vakken heb ik, helaas, nog niet terug. Nog even duimen dus!

Marrakech

Vlak na de tentamens stond de eerste reis van 2019 voor de deur: Marrakech! Ik zal hier nog een aparte blog aan wijden, maar ik kan al wel vast verklappen dat het geweldig was! Een hele beleving, super bijzonder en uniek. Maar daar binnenkort meer over!

Vooruitblik

Het was een drukke maand en ik ben eerlijk gezegd blij dat het erop zit (behalve dat Marrakech voorbij is, dat vind ik echt jammer). Komende maand focus ik me op mijn blog, werk, studie en een gaaf project van Honours waarvoor ik aan de slag mag. Niet minder druk dus, maar ik ben vandaag bezig geweest om enigszins een planning te maken. Dit om ervoor te zorgen dat ik ook tijd besteed aan dingen die ik leuk vind, zoals boeken lezen en schrijven!

Aankomende maand wordt mijn vriend  29 en geven we een housewarming. Allemaal leuke dingen waar ik veel zin in heb!

 

Hoe zag januari er voor jou uit? 


Reactie schrijven

Commentaren: 0