SHOUTOUT I | Bookstagramaccounts

Bookstagram! Een Instagram-account waarop foto's van boeken (en alles wat met boeken te maken heeft) voorbij komen.

Sinds oktober 2017 ben ik actief op de mijne (@buitenhetboekjenl) en ik vind het heel erg tof! 

Ik kom elke dag weer mooie accounts tegen die ik graag met jullie wil delen. Daarom heb ik besloten een 2-maandelijkse blog te wijden aan (nieuwe) bookstagrammers!


Just One More Book

Just One More Book (@justonemorebooknl) is vrij nieuwe in de bookstagram wereld, maar mag er zeker zijn! Als je op zoek bent naar nieuwe titels, neem dan een kijkje op haar Instagram!


Journals and More

Een studievriendin (@journalsandmore) heeft onlangs een bulletjournal account aangemaakt op Instagram. Iets anders dan boeken, maar ik weet dat veel boekenliefhebbers ook aan bulletjournaling doen. Dus neem vooral een kijkje op dit account!


Books and Sparkles

Nathalie van @booksandsparkles heeft een tof bookstagramaccount! Veel lichtjes, kleurtjes en natuurlijk sokken! Daarnaast is het heel leuk om met haar te babbelen. Vergeet niet een kijkje te nemen!

How about a Book

Claudia van @howaboutabook maakt ontzettend mooie foto's en ze heeft daarnaast een hele toffe blog! Wil je nieuwe titels ontdekken of een (korte) review lezen over een boek die op je TBR staat? Dan moet je sowieso eens gaan kijken! Ze geeft daarnaast ook zeer praktische (boekgerelateerde) tips. 


Books and Dreams

Monisha van @booksanddreamsnl heeft een jaloersmakende feed. Ik houd van het contrast tussen de kleuren van de boeken en de witte achtergrond. Ze leest de allernieuwste boeken en ers staat vaak een review online op de dag dat het boek uitkomt. Ook houdt ze je op de hoogte van boeken die nog moeten uitkomen. Een aanrader dus!


Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Nathalie (woensdag, 10 januari 2018 13:33)

  Zo lief! En wat een leuk idee om dit te doen!

 • #2

  Angela (woensdag, 10 januari 2018 22:44)

  De meeste kende ik al, maar anderen weer niet :) Meteen even volgen dus <3

 • #3

  Daniëlle (zaterdag, 13 januari 2018 09:53)

  Leuke reacties, bedankt Nathalie en Angela! Heel erg leuk om dit toen :)