YA

YA · 14. april 2019
Dit interessante YA boek kreeg ik van Best of YA books. Het is mijn eerste YA boek waar bij racisme de hoofdrol heeft. Nic Stone is ook de auteur van Zij en ik, haar eerste YA boek. Ik wilde dit boek graag lezen, omdat ik meer diversiteit in boeken wil zien en ik goede verhalen had gehoord over het boek Zij en ik. In dit artikel lees je wat ik van Wat zou Martin doen? vind!
YA · 19. maart 2019
Chinouk Thijssen 'ken' ik van Instagram, en dan voornamelijk vanwege haar werk als freelance corrector. Een tijdje terug (vorig jaar alweer!) volgde ik haar online cursus Teksten Corrigeren. Toen ze bezig was met het schrijven van Truth or Dance wist ik dat ik dit boek graag wilde lezen, want ik ben nu eenmaal een thrillerliefhebber. De verwachtingen waren hoog gespannen, want ik hoorde al veel goede reacties op dit boek. Ben ik ook zo enthousiast? Je leest het in dit artikel!
YA · 29. december 2018
De hemel in het ijs heeft zo'n mysterieuze, prachtige cover. Alleen al daarom wilde ik dit boek super graag lezen. De achterflap maakte mij ook nieuwsgierig, dus ik was dan ook heel blij toen ik een recensie-exemplaar van Best of YA Books kreeg! In deze recensie lees je wat ik van dit boek vond en vooral waarom, lees snel verder.
YA · 21. december 2018
Alweer het 4e boek van De Royals is op 7 november uitgekomen, Verlangen. Dit keer vanuit een ander perspectief: Easton speelt de hoofdrol in dit boek. Een verfrissende verandering of vond ik dit toch niet zo chill? Je leest het in dit artikel! Bedankt Uitgeverij de Fontein voor het toesturen van een recensie-exemplaar! P.S. In februari 2019 komt deel 5 uit! Wie kan er niet wachten?
YA · 17. december 2018
Onlangs mocht ik, na maanden geen nieuwe boeken te hebben gekocht, weer boeken kopen. Bovenaan mijn lijst stonden het tweede en derde deel van de serie De Royals van Erin Watt! Deze twee boeken heb ik dan ook meteen gekocht. Ben ik net zo enthousiast over deze boeken als ik was over het eerste deel? Je leest het hier!
YA · 27. november 2018
Al een hele lange tijd terug kreeg ik dit boek van HarperCollins Holland. Tot op heden is hij buiten mijn vizier gebleven tot ik hem tegen kwam en het tijd vond om hem te gaan lezen. Vervolgens had ik hem in een ruk uit. Wat ik van dit boek vind? Je leest het in deze recensie.
YA · 21. oktober 2018
Een verre plek vlakbij, het nieuwe boek van Hayley Long, kwam 4 september uit bij HarperCollins. Waarbij de kaft je al verliefd maakt op het boek, is het nog de vraag of het verhaal ditzelfde effect zal hebben. Bij het lezen van de omslag weet je al dat dit geen standaard YA gaat zijn. Lees snel verder!
YA · 23. juli 2018
Op 10 juli is Koninginnen van Kendare Blake verschenen. Bij sommige van jullie is dit boek ook bekend als Three Dark Crowns. Lees deze recensie om te bepalen of jij dit boek ook moet lezen of juist niet!
YA · 01. mei 2018
Op 8 mei verschijnt De verborgen geschiedenis van ons van Jessi Kirby bij HarperCollins Holland! Deze YA-roman beschrijft het leven van Olivia, het achttienjarige meisje dat haar geheugen verloor bij een auto ongeluk. De laatste 4 jaar van haar leven zijn haar vreemd en iedereen probeert haar te helpen bij het terugvinden van haar herinneringen. Maar ze heeft het gevoel dat mensen dingen achterhouden, maar waarom? Wat ik van dit boek vond, lees je in deze recensie!
YA · 24. april 2018
De lange weg, het tweede boek in de Frontlines-serie van Michael Grant. Over het eerste boek was ik super enthousiast en ik ben dan ook gelijk door gegaan met het tweede boek. Heeft dit boek mij net zo kunnen verrassen als het eerste boek? Je leest het hier!

Meer weergeven