YA

YA · 17/12/2018
Onlangs mocht ik, na maanden geen nieuwe boeken te hebben gekocht, weer boeken kopen. Bovenaan mijn lijst stonden het tweede en derde deel van de serie De Royals van Erin Watt! Deze twee boeken heb ik dan ook meteen gekocht. Ben ik net zo enthousiast over deze boeken als ik was over het eerste deel? Je leest het hier!

YA · 27/11/2018
Al een hele lange tijd terug kreeg ik dit boek van HarperCollins Holland. Tot op heden is hij buiten mijn vizier gebleven tot ik hem tegen kwam en het tijd vond om hem te gaan lezen. Vervolgens had ik hem in een ruk uit. Wat ik van dit boek vind? Je leest het in deze recensie.

YA · 21/10/2018
Een verre plek vlakbij, het nieuwe boek van Hayley Long, kwam 4 september uit bij HarperCollins. Waarbij de kaft je al verliefd maakt op het boek, is het nog de vraag of het verhaal ditzelfde effect zal hebben. Bij het lezen van de omslag weet je al dat dit geen standaard YA gaat zijn. Lees snel verder!

YA · 23/07/2018
Op 10 juli is Koninginnen van Kendare Blake verschenen. Bij sommige van jullie is dit boek ook bekend als Three Dark Crowns. Lees deze recensie om te bepalen of jij dit boek ook moet lezen of juist niet!

YA · 01/05/2018
Op 8 mei verschijnt De verborgen geschiedenis van ons van Jessi Kirby bij HarperCollins Holland! Deze YA-roman beschrijft het leven van Olivia, het achttienjarige meisje dat haar geheugen verloor bij een auto ongeluk. De laatste 4 jaar van haar leven zijn haar vreemd en iedereen probeert haar te helpen bij het terugvinden van haar herinneringen. Maar ze heeft het gevoel dat mensen dingen achterhouden, maar waarom? Wat ik van dit boek vond, lees je in deze recensie!

YA · 24/04/2018
De lange weg, het tweede boek in de Frontlines-serie van Michael Grant. Over het eerste boek was ik super enthousiast en ik ben dan ook gelijk door gegaan met het tweede boek. Heeft dit boek mij net zo kunnen verrassen als het eerste boek? Je leest het hier!

YA · 22/04/2018
In de voorste linie, het eerste boek van Michael Grant in een serie van twee. De tweede, De lange weg, zal ik binnenkort recenseren. Wat vond ik van dit eerste boek? Snakt het naar meer? Je leest het hier!

YA · 08/03/2018
Everless. Het magische verhaal van Jules en haar vader in een mysterieuze setting. Waan je in de wereld van Sempera en leer haar geheimen en intriges kennen. Lees verder om te zien wat ik van dit boek vond!

YA · 13/02/2018
Over deze serie heb ik al zoveel gehoord. Louter positieve woorden, wat mij erg nieuwsgierig maakte. Want waarom vindt iedereen dit boek zo te gek? Wil je weten of ik het met hen eens ben? Lees dan verder!