Non-fictie

Non-fictie · 19/12/2018
In deze recensie lees je wat ik de sterke punten van dit boek vind, maar ook de mindere punten. Wat zijn de lessen die ik uit dit boek haal? Ik heb naar aanleiding van dit boek een aantal 'goede voornemens' opgesteld, welke ook in dit artikel te lezen zijn.

Non-fictie · 20/11/2018
Letterlijk en figuurlijk schreeuwend om mijn aandacht: The subtle art of not giving a f*ck. Bij het lezen van de synopsis wist ik: dit boek moet ik lezen. Ik kan dit zo goed gebruiken, om mijn hoofd met hersenspinsels iets tot bedaren te brengen. Lees in deze recensie wat ik ervan heb opgestoken.

Non-fictie · 26/02/2018
Mijn reis met Gobi van Dion Leonard is een non-fictie boek. Dion loopt ultramarathons en tijdens een wedstrijd in de Gobi-woestijn leert hij het zwerfhondje Gobi kennen. Deze ontmoeting zet de hele wedstrijd én zijn leven op zijn kop! Wil je weten wat ik van dit boek vond? Lees dan snel verder!

Non-fictie · 23/01/2018
Van HarperCollins heb ik een recensie-exemplaar van het boek De Tatoeëerder van Auschwitz gekregen. Vanaf vandaag ligt het boek in de boekhandel en is hij online te verkrijgen!