Literatuur

Literatuur · 16. juni 2018
Samen, het nieuwe boek van Julie Cohen, met de prachtige omslag! Ik werd hier meteen verliefd op en de tekst op de achterkant sprak mij ook erg aan. Lees in deze recensie wat ik na het lezen van dit boek vond!
Literatuur · 03. mei 2018
De verloren kinderen van Diney Costeloe, een ontroerende roman. Het type boek wat ik niet zo heel vaak lees, maar wat mij zo nu en dan kan raken. De vraag is natuurlijk, heeft dit boek mij ook geraakt? Je leest het hier!
Literatuur · 07. april 2018
Iedereen heeft dit boek wel voorbij zien komen tijdens de Boekenweek! Ik heb pas afgelopen week de tijd gehad om dit boekje te lezen. Ja, boekje, want het telt nog geen 100 pagina's. Ik vind dat wel eens lekker, zo tussen de dikke pillen door. Ik heb verschillende geluiden over dit boekje gehoord, dus ik wilde zelf de proef op de som nemen. Wat vind ik van het boekenweekgeschenk 2018?
Literatuur · 29. maart 2018
Dit winterse boek heb ik gekregen als recensie-exemplaar van HarperCollins! Deze cover is werkelijk prachtig! Wil je weten wat ik van het verhaal vond? Lees dan snel verder!
Literatuur · 07. maart 2018
Onder de huid van Sara Flannery Murphy; een bizar, lichtelijk futuristisch verhaal over hoe mensen in contact kunnen komen met hun overleden dierbaren: via zogenoemde body's. Intrigerend en meeslepend. Lees snel verder om mijn oordeel over dit boek te lezen!
Literatuur · 03. februari 2018
De Blokkenjongen van Keith Stuart. Dit boek komt 13 maart uit, maar ik mocht het al eerder lezen! Dit genre lees ik normaal niet zo veel, maar ik was wel onder de indruk van dit boek. Je leest in deze blogpost waarom.