12/04/2018
Zoals beloofd is dit deel 2 van de tour door de toffe nieuwe vestiging van Abel’s Deli. Met deze keer in de hoofdrol: de hartige lekkernijen!

Fantasy · 08/04/2018
The Long Way To A Small Angry Planet van Becky Chambers heeft heel lang op mijn TBR gestaan. Het is een handzame uitvoering, dus makkelijk mee te nemen tijdens het reizen van en naar Eindhoven voor studie. Het was weer even wennen om Engels te lezen na alle Nederlandse boeken die ik recentelijk heb gelezen. Maar de vraag is: wat vond ik ervan? Lees snel verder!

Literatuur · 07/04/2018
Iedereen heeft dit boek wel voorbij zien komen tijdens de Boekenweek! Ik heb pas afgelopen week de tijd gehad om dit boekje te lezen. Ja, boekje, want het telt nog geen 100 pagina's. Ik vind dat wel eens lekker, zo tussen de dikke pillen door. Ik heb verschillende geluiden over dit boekje gehoord, dus ik wilde zelf de proef op de som nemen. Wat vind ik van het boekenweekgeschenk 2018?

Thriller · 06/04/2018
De erfgename, het nieuwe boek van Ellen de Vriend, heeft mij positief verrast! Lees snel verder om te lezen waarom!

04/04/2018
Een tijdje terug ontdekte ik een heel fijn plekje in Utrecht: Abel’s Deli! Ik zag Abel’s Deli voor het eerst op Utrecht Centraal, maar ze hebben sinds kort ook een vestiging op het Vredenburgplein! Het was tijd om een daar een kijkje te nemen én natuurlijk om mooie foto’s te maken! In deze blog laat ik jullie mijn favoriete sweets zien van deze toffe store! Kijk je mee?

01/04/2018
De boeken die ik deze nieuwe maand wil lezen passen qua kleur erg goed bij elkaar! Maar waar gaan deze boeken over en waarom wil ik deze boeken gaan lezen? Je leest het in deze nieuwe blogpost!

Literatuur · 29/03/2018
Dit winterse boek heb ik gekregen als recensie-exemplaar van HarperCollins! Deze cover is werkelijk prachtig! Wil je weten wat ik van het verhaal vond? Lees dan snel verder!

Thriller · 23/03/2018
Ik weet alleen mijn naam nog van C.J. Cooke is een echte psychologische thriller. Lees hier mijn recensie!

15/03/2018
In januari en februari mocht ik 8 boeken lezen. Welke van deze 8 is een echte aanrader? Lees het in deze blog!

13/03/2018
Eind januari liet ik jullie weten dat ik een uitdaging aan zou gaan: ik mocht geen nieuwe boeken kopen in de maanden februari, maart én april. We zijn nu ruim 1 maand verder en hoe staat het ermee? Heb ik de verleiding niet kunnen weerstaan, of juist wel? Lees snel verder!

Meer weergeven