Fantasy · 16/01/2018
In oktober 2017 kwam het nieuwe boek van Philip Pullman uit: Het Boek van Stof! Ik was gevraagd om mee te doen met de Bookstagramtour rondom dit boek (door Claudia van How About a Book). Hier wil ik zowel Claudia als uitgeverij Prometheus heel erg voor bedanken! Want dit boek is een PARELTJE. Je leest in deze blogpost waarom!

10/01/2018
Graag zet ik mooie Bookstagrams in het zonnetje! Omdat ze zulke mooie foto's maken en het waard zijn om te volgen! Kijk je mee?

05/01/2018
Het nieuwe jaar is aangebroken! Ik ben net terug uit Orlando, dus het is tijd om orde op zaken te stellen. Welke boeken ben ik van plan in januari te gaan lezen?

Science Fiction · 12/12/2017
Sleeping Giants had ik binnen een paar dagen uit. Een hele nieuwe ervaring vanwege de schrijfstijl en de spanning & mysterie zit er vanaf de eerste pagina in. Waar gaat dit boek met de prachtige cover over?

Literatuur · 06/12/2017
Het eerste boek voor de maand december heb ik uit: Noorse Goden. Ben je benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel verder!

01/12/2017
De laatste maand van het jaar is aangebroken: december 2017! Ben je benieuwd welke boeken ik van plan ben om te gaan lezen? Lees dan snel verder!

10/02/2017
Vorige week woensdag 1 februari ben ik een dagje naar Maastricht gegaan. All by myself, een hele nieuwe ervaring voor mij! Ik wilde graag eens proberen hoe het is om zelf een stad te ontdekken. Ik ging voor de veilig optie, door gewoon in Nederland te blijven (wat me ook geld bespaarde, hoera studenten-ov!). Omdat het mijn mini-vakantie was heb ik geen wekker gezet en daardoor was ik iets later dan ik in eerste instantie had gewild in Maastricht (rond 12 uur). Dan kom je aan op het station en...

19/01/2017
Zo in het begin van het jaar ben ik altijd aan het wegdromen over alle vakantiemogelijkheden die zich weer voordoen dit jaar (en welke juist niet...). Ik wil kort met jullie delen waar ik dit jaar hoop heen te gaan! 1. Maastricht Ik ben een aantal dagen 'vrij' na mijn tentamens. Ik hoop 1 van die dagen een dagje naar Maastricht te gaan. Aangezien ik elke dag in trein zit richting Maastricht (om uit te stappen in Eindhoven), ben ik nu van plan wat langer te blijven zitten. Vanwege andere...