Literatuur · 16/06/2018
Samen, het nieuwe boek van Julie Cohen, met de prachtige omslag! Ik werd hier meteen verliefd op en de tekst op de achterkant sprak mij ook erg aan. Lees in deze recensie wat ik na het lezen van dit boek vond!

Thriller · 12/06/2018
De Queen of Thrillers, Karin Slaughter, komt met een nieuw, prachtig boek: Gespleten. Karin Slaughter heeft al behoorlijk wat pareltjes aan thrillers geschreven. Zou deze net zo goed zijn als voorgaande? Lees snel verder!

Thriller · 08/06/2018
Dochter van het moeras van Karen Dionne. Een thriller waar ik al langere tijd naar uit keek, omdat ik veel goede geluiden hoorde! Dan is het natuurlijk altijd nog maar de vraag of het boek aan de hoge verwachtingen voldoet...

22/05/2018
Het is al een tijdje terug dat jullie iets van mij hebben gehoord... Hoe gaat het met mij en met mijn blog? Je leest in dit artikel een update.

Literatuur · 03/05/2018
De verloren kinderen van Diney Costeloe, een ontroerende roman. Het type boek wat ik niet zo heel vaak lees, maar wat mij zo nu en dan kan raken. De vraag is natuurlijk, heeft dit boek mij ook geraakt? Je leest het hier!

YA · 01/05/2018
Op 8 mei verschijnt De verborgen geschiedenis van ons van Jessi Kirby bij HarperCollins Holland! Deze YA-roman beschrijft het leven van Olivia, het achttienjarige meisje dat haar geheugen verloor bij een auto ongeluk. De laatste 4 jaar van haar leven zijn haar vreemd en iedereen probeert haar te helpen bij het terugvinden van haar herinneringen. Maar ze heeft het gevoel dat mensen dingen achterhouden, maar waarom? Wat ik van dit boek vond, lees je in deze recensie!

30/04/2018
De maanden vliegen om en voor je het weet zijn we halverwege 2018! Ik merk dat ik dan ook verbaasd ben dat ik eigenlijk alweer een nieuwe TBR 'moet' maken. Maar het is me gelukt en ik heb een hoop pareltjes als het ware opgestapeld om in mei te gaan lezen! Kijk mee!

YA · 24/04/2018
De lange weg, het tweede boek in de Frontlines-serie van Michael Grant. Over het eerste boek was ik super enthousiast en ik ben dan ook gelijk door gegaan met het tweede boek. Heeft dit boek mij net zo kunnen verrassen als het eerste boek? Je leest het hier!

YA · 22/04/2018
In de voorste linie, het eerste boek van Michael Grant in een serie van twee. De tweede, De lange weg, zal ik binnenkort recenseren. Wat vond ik van dit eerste boek? Snakt het naar meer? Je leest het hier!

12/04/2018
Zoals beloofd is dit deel 2 van de tour door de toffe nieuwe vestiging van Abel’s Deli. Met deze keer in de hoofdrol: de hartige lekkernijen!

Meer weergeven