YA · 13/02/2018
Over deze serie heb ik al zoveel gehoord. Louter positieve woorden, wat mij erg nieuwsgierig maakte. Want waarom vindt iedereen dit boek zo te gek? Wil je weten of ik het met hen eens ben? Lees dan verder!

Thriller · 11/02/2018
Nadat ik de film Murder on the Orient Express heb gezien, wilde ik ook erg graag het boek lezen. Vooral om te kijken in hoeverre er overeenkomsten zijn. Samen met Lotte heb ik dit boek als buddyread gelezen! Lees deze blog om te kijken wat ik ervan vond.

05/02/2018
Oh ja... Die stapel met boeken die ik nog wil lezen, a.k.a. mijn TBR. En toch kan ik het niet weerstaan om nieuwe boeken te kopen. Ik ga daarom een 'test' aan: de maanden februari, maart én april koop ik geen nieuwe boeken. Ja, je hoort het goed. 3 maanden lang geen boeken kopen. Zouden jullie deze uitdaging aandurven? Neem een kijkje naar mijn (oneindige) TBR lijst!

Literatuur · 03/02/2018
De Blokkenjongen van Keith Stuart. Dit boek komt 13 maart uit, maar ik mocht het al eerder lezen! Dit genre lees ik normaal niet zo veel, maar ik was wel onder de indruk van dit boek. Je leest in deze blogpost waarom.

30/01/2018
De komende maand ga ik 5 boeken lezen. Welke dat zijn, dat lees je in deze blogpost!

25/01/2018
Een pareltje in de provincie Groningen: Fraeylemaborg! Dé plek om een nazomerse zondagmiddag een wandeling te maken!

Literatuur · 23/01/2018
Van HarperCollins heb ik een recensie-exemplaar van het boek De Tatoeëerder van Auschwitz gekregen. Vanaf vandaag ligt het boek in de boekhandel en is hij online te verkrijgen!

20/01/2018
Op 1e kerstdag was het zover! Onze reis naar Amerika zou beginnen, samen met mijn vriend en zijn familie! We vlogen die maandag via New York naar Orlando. Op dinsdag gingen we op ons eerste uitstapje: Gatorland!

Fantasy · 16/01/2018
In oktober 2017 kwam het nieuwe boek van Philip Pullman uit: Het Boek van Stof! Ik was gevraagd om mee te doen met de Bookstagramtour rondom dit boek (door Claudia van How About a Book). Hier wil ik zowel Claudia als uitgeverij Prometheus heel erg voor bedanken! Want dit boek is een PARELTJE. Je leest in deze blogpost waarom!

10/01/2018
Graag zet ik mooie Bookstagrams in het zonnetje! Omdat ze zulke mooie foto's maken en het waard zijn om te volgen! Kijk je mee?

Meer weergeven