YA · 21/10/2018
Een verre plek vlakbij, het nieuwe boek van Hayley Long, kwam 4 september uit bij HarperCollins. Waarbij de kaft je al verliefd maakt op het boek, is het nog de vraag of het verhaal ditzelfde effect zal hebben. Bij het lezen van de omslag weet je al dat dit geen standaard YA gaat zijn. Lees snel verder!

Roman · 20/09/2018
Alle goede dingen van Clare Fisher. Mijn eerste indruk: "Hartverscheurend. Ik heb dit boek met een lach en een traan (of twee, of drie) gelezen. Het verhaal heeft zich diep in me geworteld en het laat me niet meer los".

Roman · 24/08/2018
Op 14 augustus is het boek Een jaar met jou van Julia Whelan uitgekomen. Dit verhaal, met de prachtige omslag, sprak mij meteen aan, ondanks dat het niet in de categorie thriller of fantasy valt. Een echte roman, waarbij liefde centraal staat. Ik lees deze boeken niet al te vaak, maar zo nu en dan kan ik er zeker van genieten! Je leest in deze blog wat ik van dit boek vond.

18/08/2018
Mijn vriend en ik wonen sinds kort samen in ons kleine paleisje in Groningen. Ja, klein is het zeker, want in totaal hebben we 45 vierkante meter. Inclusief keuken, badkamer, cv-ruimte, woonkamer & slaapkamer. Het is een hele uitdaging om alle spullen van twee huishoudens hierin te proppen. We hebben geprobeerd hier iets moois van te maken. Kijk je mee?

17/08/2018
Op 14 augustus is het laatste deel van de Frontlines-serie uitgekomen, namelijk De laatste missie van Michael Grant bij HarperCollins Holland! Ik ben zo ontzettend fan van deze serie en ik kan niet wachten om (helaas) het laatste boek van deze serie te lezen! Het toffe is, ik mag de hele serie weggeven! Ja, je hoort het goed, de hele serie! Meer mensen mogen met deze geweldige serie kennis maken! Dus ken je deze serie niet, maar lijkt het je wel heel leuk? Doe dan mee aan deze winactie!

Thriller · 16/08/2018
Het derde boek van Jeroen Windmeijer, Het Pilgrim Fathers Complot, is dinsdag 7 augustus uitgebracht door HarperCollins Holland! Deze, voor mij nog onbekende, auteur wordt ook wel dé Dan Brown van de Lage Landen genoemd. Ik mocht dit boek vooruit lezen en ik zal jullie vertellen wat ik ervan vond. Daarnaast wil ik graag dieper in gaan op deze schrijver en de vergelijking gaan maken met Dan Brown. Lees je mee?

Thriller · 12/08/2018
Toen Uitgeverij Cargo mij benaderde of ik het boek Vogelvrij van Kasper van Beek wilde recenseren, zei ik gelijk ja! Ik vind het altijd tof om debuten te lezen, omdat nieuwe schrijvers je altijd kunnen verrassen! Er zijn geen torenhoge verwachtingen vooraf, wat maakt dat ik er open inga. Lees in deze blogpost wat ik van dit debuut vond!

11/08/2018
Het nieuwste boek van Clare Mackintosh is afgelopen dinsdag uitgekomen, genaamd Valse Hoop! Vind jij de boeken van Clare net zo tof als ik én zou jij graag haar nieuwe boek willen lezen? Dan heb je geluk, want ik mag 1 exemplaar weggeven van Uitgeverij de Fontein! Lees snel verder hoe je mee kunt doen.

30/07/2018
Het maken van een studiekeuze. Ik heb daar erg veel moeite mee gehad (ik heb 3 jaar verschillende studies geprobeerd, voordat ik had gevonden wat ik écht leuk vond) en ik weet dat meer mensen er last van hebben. Wat zijn de tips die ik de mensen kan geven die in 2018 hun diploma halen en dan voor de Grote Keuze staan? Je leest het in deze blog!

Thriller · 26/07/2018
Arrowood, de rivaal van Sherlock Holmes, krijgt de opdracht om de verdwenen broer van Caroline Cousture op te zoeken. Hij raakt verwikkeld in zaken die verder terug gaan en duisterder zijn dan van te voren gedacht. Voor de fans van detectives en Sherlock Holmes, lees deze recensie om nog een boek aan je TBR-lijst te kunnen toevoegen!

Meer weergeven