Thriller · 12/08/2018
Toen Uitgeverij Cargo mij benaderde of ik het boek Vogelvrij van Kasper van Beek wilde recenseren, zei ik gelijk ja! Ik vind het altijd tof om debuten te lezen, omdat nieuwe schrijvers je altijd kunnen verrassen! Er zijn geen torenhoge verwachtingen vooraf, wat maakt dat ik er open inga. Lees in deze blogpost wat ik van dit debuut vond!

11/08/2018
Het nieuwste boek van Clare Mackintosh is afgelopen dinsdag uitgekomen, genaamd Valse Hoop! Vind jij de boeken van Clare net zo tof als ik én zou jij graag haar nieuwe boek willen lezen? Dan heb je geluk, want ik mag 1 exemplaar weggeven van Uitgeverij de Fontein! Lees snel verder hoe je mee kunt doen.

30/07/2018
Het maken van een studiekeuze. Ik heb daar erg veel moeite mee gehad (ik heb 3 jaar verschillende studies geprobeerd, voordat ik had gevonden wat ik écht leuk vond) en ik weet dat meer mensen er last van hebben. Wat zijn de tips die ik de mensen kan geven die in 2018 hun diploma halen en dan voor de Grote Keuze staan? Je leest het in deze blog!

Thriller · 26/07/2018
Arrowood, de rivaal van Sherlock Holmes, krijgt de opdracht om de verdwenen broer van Caroline Cousture op te zoeken. Hij raakt verwikkeld in zaken die verder terug gaan en duisterder zijn dan van te voren gedacht. Voor de fans van detectives en Sherlock Holmes, lees deze recensie om nog een boek aan je TBR-lijst te kunnen toevoegen!

Roman · 25/07/2018
Van deze zomerse cover word je toch instant vrolijk? Ik wel in ieder geval en het verhaal leek me leuk, omdat het eens wat anders is dan de dikke pillen en serieuze boeken die ik normaal lees. In deze recensie lees of je het verhaal net zo goed is als de cover!

YA · 23/07/2018
Op 10 juli is Koninginnen van Kendare Blake verschenen. Bij sommige van jullie is dit boek ook bekend als Three Dark Crowns. Lees deze recensie om te bepalen of jij dit boek ook moet lezen of juist niet!

Thriller · 12/07/2018
Van HarperCollins ontving ik het boek Het perfecte leven van mevrouw Parrish als recensie-exemplaar, waarvoor dank!

10/07/2018
Het is ondertussen al een behoorlijk tijdje geleden dat jullie van mij hebben gehoord... Zoals ik in een vorige blog al aangaf, was mijn focus totaal op studie. En dat heeft gewerkt, want nu ik dit schrijf heb ik gehoord dat ik mijn laatste vak heb gehaald en dus mijn bachelor in de pocket heb! 3 jaar keihard werken in het verre Eindje, minstens 3 uur per dag reizen en het is me gewoon nominaal gelukt! Ik ben stiekem best wel trots op mezelf. Nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk: ik woon...

Thriller · 21/06/2018
Karin Slaughter, de Queen of Crime, heeft weer een thriller uitgebracht! Ze heeft al behoorlijk wat pareltjes op haar naam staan, maar welke zijn dat ook alweer? In deze blogpost lees je meer over Karin en de thrillers die ze heeft geschreven. Een ode aan de Queen of Crime!

Literatuur · 16/06/2018
Samen, het nieuwe boek van Julie Cohen, met de prachtige omslag! Ik werd hier meteen verliefd op en de tekst op de achterkant sprak mij ook erg aan. Lees in deze recensie wat ik na het lezen van dit boek vond!

Meer weergeven